Nieuwsbericht

Kritische meelezers gezocht

donderdag 26 september 2024

Begin vorig schooljaar hebben we de nieuwe formats van Stem geëvalueerd. Daarbij zijn we tot de conclusies gekomen dat de beoordelingscriteria in vraagvorm niet zo goed werken als dat we hadden gehoopt. De examenadviescommissie heeft zich daarom afgelopen jaar gebogen over dit probleem. Zij hebben testen gedaan om te zien of de bedacht oplossing zou kunnen werken. Het bestuur heeft hier vervolgens ook nog naar gekeken en nu de opdracht gegeven om de beoordelingsformulieren aan te gaan passen op de door de examenadviescommissie voorgestelde wijze.

Dit houdt in dat een ontwikkelaar een voorstel maakt voor de aanpassingen en dat er kritische tegenlezers zijn die bekijken of het voorstel correct is en/of aangeven waar er aanpassingen gedaan moeten worden en hoe die aanpassingen eruit zouden kunnen zien.
We zijn daarom op zoek naar kritische meelezers die in de maanden november/december een paar uur tijd hebben. Onze inschatting is dat het één bijeenkomst van 2 uur en het tegenlezen van het resultaat van de bijeenkomst in beslag gaat nemen.

Aanmelden kan via [email protected]. We zijn vooral nog op zoek naar verschillende meelezers voor de kwalificaties Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen in alle contexten, Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen in alle contexten, (after)sales adviseur en (after)sales manager. Voor de andere kwalificaties zullen we de ontwikkelgroepleden benaderen die eerder ook betrokken waren. Dit houdt niet in dat je je voor de volgende kwalificaties niet ook mag aanmelden, mocht je mee willen lezen:
Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen – alle contexten, Autospuiter – bedrijfsauto’s en personenauto’s, Eerste autospuiter – bedrijfsauto’s en personenauto’s. 

Bijeenkomsten

7 nov 2024 10:00 tot 11:30

Deelnemersraad

Online, via Teams of fysiek in Nieuwegein

11 nov 2024 12:00 tot 12:30

Update PraktijkbeoordelenFlex

Online, via Teams

13 nov 2024 12:00 tot 16:00

Gebruikersbijeenkomst over digitaal beoordelen (incl. lunch)

n.n.t.b.