Nieuwsbericht

Mappenstructuur Stem Toets aangepast

donderdag 26 september 2024

De mappenstructuur van Stem Toets is aangepast omdat we veel opmerkingen hebben ontvangen over de bestaande mappenstructuur van Stem en omdat we in 2021 zijn overgegaan naar het publiceren van examens vanaf een bepaald cohort in plaats van ieder jaar nieuw examens te publiceren.
De examens voor de kwalificaties zijn nu te vinden onder kwalificerend in plaats van onder HKS. Bij het klikken op Kwalificerend verschijnt de indeling in verschillende groepen:

Binnen deze mappen zijn de verschillende examens terug te vinden. In de naam van de opleiding staat aangegeven vanaf wanneer het kwalificatiedossier is gaan gelden.
Binnen iedere opleiding van na 2021 hebben we de indeling gemaakt:

Wanneer er verschillende contexten zijn, zijn er binnen de map opdrachten mappen specifiek met de voorbeeldopdrachten. De kaderopdrachten zitten hier niet bij. Deze staan in de map Opdrachten.

Een voorbeeld: In de map voor Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen zijn 2 varianten terug te vinden. In variant 1 zie je bij het openklikken van opdrachten onder Bestanden de mogelijkheid de kaderopdrachten te downloaden. In de map opdrachten zie je ook de verschillende contexten.

Klik je nu bedrijfsauto’s aan, dan zie je:

Wanneer er twee versies van bijvoorbeeld beoordelingsformulieren naast elkaar bestaan – bijvoorbeeld bij Eerste autospuiter – dan staat dit in de map van de kwalificatie aangegeven.

In de map Mogelijke opdracht staan de opdrachten die horen bij de kwalificaties ontwikkeld voor 2021.

Bijeenkomsten

7 nov 2024 10:00 tot 11:30

Deelnemersraad

Online, via Teams of fysiek in Nieuwegein

11 nov 2024 12:00 tot 12:30

Update PraktijkbeoordelenFlex

Online, via Teams

13 nov 2024 12:00 tot 16:00

Gebruikersbijeenkomst over digitaal beoordelen (incl. lunch)

n.n.t.b.